BDO Latvia sveic jaunajā 2024.gadā

Šis gads mums ir bijis veiksmīgākais mūsu darbības laikā un esam spējuši ne vien izpildīt, bet arī pārsniegt sev nosprausto mērķi. Mūsu revīzijas un juridisko pakalpojumu nodaļas ir sekmīgi mūs virzījušas panākumu virzienā. Tāpat arī mūsu nodokļu un ārpakalpojumu grāmatvedības nodaļas ir pierādījušas savu spēju strādāt ar apjomīgiem un izaicinošiem projektiem.
Spēcīga komanda un vienots skatījums, ir atbilde uz to, kā iespējams izpildīt katru izaicinošo projektu. Tieši izaicinājumi un to pārvarēšana mūs padara spēcīgākus, ļaujot sasniegt augstākas virsotnes vēl ātrāk un efektīvāk. Ikviens BDO Latvia komandas dalībnieks ir daļa no uzvarām, kuras esam piedzīvojuši šajā gadā un būs daļa no uzvarām, kuras tikai vēl priekšā.
Varam lepoties, ka labākie Latvijas un arī ārvalstu uzņēmumi mūs izvēlas par saviem sadarbības partneriem un uzticas mūsu nodrošināto pakalpojumu kvalitātei. Izcilu apkalpošanas servisu esam izvirzījuši arī kā savu nākamā gada mērķi, lai attaisnotu klientu uzticību.
Atskatoties uz aizvadīto gadu prieku rada arī sociālie projekti, kuros esam varējuši sniegt atbalstu tiem, kuriem tas ir bijis vairāk nepieciešams vai arī padarīt apkārtni ap mums par nedaudz labāku vietu.
Savā un komandas vārdā vēlos novēlēt katram, lai piepildās viss ko svēti gaidām un vārdos nedrīkstam paust!
Vita Liberte, BDO Latvia valdes priekšsēdētāja