BDO India publicē pētījumu par uzņēmējdarbības uzsākšanu Indijā

Pateicoties ieviestajām ekonomikas reformām, augošajam patēriņa tirgum un talantīgajam darbaspēkam, Indija ir kļuvusi par pievilcīgu galamērķi, kur uzņēmējiem uzsākt savu darbību un investoriem ieguldīt finansējumu. Tādas programmas kā “Make in India” un “Start-up India” stiprina valsts ražošanas infrastruktūru, inovācijas un uzņēmējdarbības vidi. Indijas valdība ievieš dažādus risinājumus, kas atvieglo uzņēmējdarbību valstī, kā rezultātā Indijas reitings Pasaules Bankas uzstādītajā uzņēmējdarbības indeksā tikai septiņos gados pieauga no 142 uz 63 vietu. 
Indijas ekonomika joprojām ir stabila ar spēcīgiem IKP pieauguma mērķiem, ko nodrošina efektīvi ekonomiskie pasākumi. Turklāt valdība ir ieviesusi vairākus pasākumus, lai veicinātu ārvalstu kapitāla ieplūšanu pasaules lielākajā demokrātijā, piemēram, vīzija izveidot Singapūrai, Ņujorkai un Londonai līdzīgu Starptautisko finanšu pakalpojumu centru un stiprināt fizisko un digitālo infrastruktūru. 
Mūsu kolēģi no BDO India ir sagatavojuši pētījumu, kas atbild uz būtiskākajiem investoru un uzņēmēju jautājumiem, kuri vēlas uzsākt darbību Indijā. Pētījums kalpo kā ērta atsauce, lai iepazītos ar nodokļu un normatīvo regulējumu Indijā, kā arī izpētītu iespējas, ko sniedz stabilie ekonomiskie apstākļi, valdības iniciatīvas un atbalstošā vide uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Pētījums pieejams šeit.